Més esport

Dagan guanya el primer eslàlom

Surf de vela. L'israelià és el primer líder del dissetè campionat del món que es disputa des d'ahir i fins diumenge

Arnon Dagan (ISR-1) va guanyar el primer eslàlom del dissetè campionat del món de surf de vela - GP Catalunya-Costa Brava 2015 que es disputa des d'ahir i fins diumenge al golf de Roses, a Sant Pere Pescador, amb 64 especialistes de 27 països. Matteo Iachino (ITA-140) va ser segon al darrere de Dagan, vuitè de la classificació general del mundial que lidera el francès Antoine Albeau –campió del món i guanyador a la Costa Brava el 2014– gràcies al seu triomf en la cita inaugural del circuit disputada a Corea i tercer en la jornada d'ahir. El vent tèrmic a partir de les dues del migdia va permetre fer una eliminatòria completa. Per avui s'espera que bufi amb la mateixa intensitat que ahir, amb cels clars i assolellats segons els darrers pronòstics, el que fa preveure una bona jornada de competició.

La de la Costa Brava és la cita més singular del campionat perquè el camp de regates és just al costat d'on conviuen els participants, el càmping la Ballena Alegre i on el cap de setmana es farà la tradicional trobada de Volkswagen, una concentració que ha superat tots els rècords d'inscrits perquè se superaran les set-centes furgonetes.

Triomf i podi estatal de Marc Paré

Roses va acollir aquest cap de setmana la segona prova del campionat estatal de ‘funboard‘ en la modalitat eslàlom, del qual el local Marc Paré (GEN Roses) va ser el guanyador de la categoria júnior i tercer en la classificació general absoluta al darrere dels màsters Fernando Martínez (Náutico Sevilla) i Alejandro Alcázar (WAP). Maria Andrés (CW Sancti-Petri) va ser vuitena i la millor dona i Víctor Fernández (CNHV) i David Batlle (GEN Roses) van completar el podi júnior d'una prova amb quatre quadres de classificació sencers després de dos dies de vent perfecte i una darrera jornada, diumenge, en la qual no es va poder competir. Paré no va superar ahir la classificació del campionat del món de Sant Pere Pescador.