Tennis

Nadal venç i lluitarà pel títol a Stuttgart

Tennis. El manacorí supera el francès Monfils amb molta autoritat i jugarà una final sobre herba quatre anys després

Feia quatre anys que Rafa Nadal no jugava una final sobre herba. Des del 2011, en què va caure a Wimbledon contra el serbi Novak Djokovic, el manacorí no tenia la possibilitat d'aixecar un títol sobre aquesta superfície. Avui, Nadal es veurà les cares amb el també serbi Viktor Troicki, cap de sèrie número 8 en el Masters de Stuttgart, que es va desfer del tennista bosnià Marin Cilic (2) en tres sets: 6-3, 6-7 (1) i 7-6 (2). Nadal ha guanyat els quatre duels que han protagonitzat els dos jugadors.

El manacorí, cap de sèrie número 1 del torneig alemany, va fer un gran partit ahir contra el francès Gael Monfils (6-3 i 6-4). Nadal va imprimir molt de ritme en els seus cops i va desplegar l'agressivitat que s'havia autoexigit en les declaracions durant la setmana del torneig. El balear va tenir més problemes en el primer set del duel, en què va salvar tres pilotes de trencament i va acabar sentenciant l'enfrontament amb un segon set en què només va necessitar un break.

La d'avui és la tercera final de l'any per a Nadal, que es va imposar a Juan Mónaco en la final de l'Argentina i va perdre amb Andy Murray en el Masters 1.000 de Madrid.

Montañés es queda sense premi

Albert Montañés va perdre ahir la segona final de Challenger en set dies. El rapitenc, que va caure a Furth la setmana passada, no va poder superar l'eslovac Norbert Gombos, que es
va imposar en tres sets: 7-6 (5), 5-7 i 7-6(2). Tot i perdre a Praga, Montañés està en un gran nivell de forma després d'encadenar dues finals en dos tornejos Challenger. De la seva banda, el mataroní Albert Ramos va perdre ahir 7-6, 3-6, 6-4 amb el suec Elias Ymer en un duel duríssim de semifinals que va durar més de tres hores. Ramos, que partia com a primer cap de sèrie del Challenger de Caltanissetta, va veure com el suec el superava en el primer set en el tie-break, es va recuperar guanyant el segon, però va acabar sucumbint en el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)