Més esport

Els catalans, sense finals

Jocs Europeus. Joan Casanovas va ser el novè en els 200 estils de la natació i la malaguenya Carmen Balbuena es va quedar sense medalla en els 200 papallona per només una centèsima

Els dos nedadors catalans que van competir ahir en els Jocs Europeus que s'estan disputant a Bakú no es van poder classificar per a les finals de les seves proves ni aspirar a les medalles. Joan Casanovas (CN Sabadell) va ser el cinquè de la seva semifinal dels 200 m estils i amb el seu temps de 2:03.84 va ocupar el novè lloc de tots els participants i va ser el primer que no va passar a la final. En les eliminatòries del matí el sabadellenc havia fet 2:05.16. Marina Castro (CN Sabadell), que dimarts va guanyar la medalla de plata en els 800 m lliures, no va poder entrar en la final dels 400 m lliures. La barcelonina va ser cinquena de la seva sèrie amb un temps de 4:21.29, que va ser l'onzè millor de totes les participants.

Dels nedadors de la delegació espanyola, el que va estar més a prop de pujar al podi va ser la malaguenya Carmen Balbuena en els 200 m papallona i només una centèsima la va deixar sense medalla. Va ser quarta en la final amb 2:12.43, mentre que la medalla de bronze la va aconseguir l'hongaresa Boglarka Bonecz, amb un registre de 2:12.42. També van disputar les finals de les seves proves el granadí Marcos Rodríguez, que va ser setè en els 1.500 m lliures (15:32.09), la murciana Carmen San Nicolás, també setena en els 100 m lliures (57.57), i la malaguenya Paula Ruiz, que va acabar vuitena en els 400 m lliures (4:22.22).

En la competició de bàsquet 3x3, l'equip espanyol en què juga Alejandro Llorca, d'Esplugues de Llobregat, es va classificar per als vuitens de final en ser segon del seu grup. En la jornada d'ahir va ser derrotat per 16-19 per Rússia i va guanyar a Bèlgica per 20-13.