Més esport

Marina Castro s'aferra al bronze

Jocs Europeus. La nedadora del CN Sabadell torna a pujar al tercer graó del podi en els 1.500 m de Bakú i avui podria incrementar el seu botí de medalles perquè afronta la final dels 200 m lliures amb la tercera marca de les participants

La nedadora del CN Sabadell Marina Castro, de 16 anys, va obtenir en els 1.500 m la seva segona medalla de bronze en els Jocs Europeus de Bakú. La fondista barcelonina, que al pas pels 800 m i els 1.000 m liderava la prova, va cobrir la distància en 16:46.16 i només va cedir respecte a la italiana Sveva Schiazzano (16:40.17) i l'hongaresa Janka Juhasz (16:40.39). Castro ja havia estat tercera en els 800 m, en la jornada inaugural de la natació, i avui podria incrementar el seu botí perquè disputarà la final de 200 m lliures amb la tercera millor marca de les participants (2:01.99). En el relleu de 4 x 200 m lliures, el combinat espanyol, amb els catalans Guillem Pujol, Marc Vivas, Joan Casanova i l'andalús Marcos Rodríguez (7:23.06) es va quedar a les portes del podi, que es van repartir, per aquest ordre, el quartet de Rússia, Gran Bretanya i Alemanya.

En la competició de bàsquet 3 x 3, l'equip espanyol, on juga el català Àlex Llorca, es va classificar per a les semifinals després de vèncer Itàlia (22-20) en els vuitens de final i Azerbaidjan (14-17) en els quarts de final. El rival per accedir a la final serà avui Sèrbia. En esgrima, en la modalitat de sabre, la barcelonina Laia Vila després de cinc combats va perdre en l'eliminatòria de setzens de final contra la grega Vassiliki Vougiouka (8-15).