Ciclisme

Purito, a Sant Sebastià

Ciclisme. El català disputa demà la clàssica basca, en què va acabar tercer en l'edició de l'any passat. També hi serà Alejandro Valverde

L'equip Katuixa va confirmar ahir que Purito Rodríguez participarà demà en la 35a Clàssica de Sant Sebastià. Serà la primera competició del ciclista català després de disputar el Tour de França, en el qual va aconseguir dues victòries d'etapa. El corredor de Parets del Vallès ja va pujar al podi de la Clàssica de Sant Sebastià en l'edició de l'any passat, en què va acabar en tercer lloc. Ahir també es va confirmar la participació d'Alejandro Valverde (Movistar), vencedor l'any passat i tercer classificat de l'últim Tour de França. També hi serà el seu company d'equip i subcampió del Tour Nairo Quintana, a més de ciclistes destacats com ara Philippe Gilbert (BMC), Romain Bardet (AG2R) i Thibaut Pinot (FDJ). La prova tindrà un recorregut de 215 quilòmetres i sis ascensions puntuables, tres de primera categoria i tres de segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)