Ciclisme

El GP la Garrotxa, el 12 i el 13 de setembre

Ciclisme. La prova, per a les categories elit, sub-23 i màster 30, es disputarà a Sant Esteve d'en Bas i Olot

La demarcació de Girona tornarà a comptar amb una cursa per etapes el cap de setmana de l'11 de setembre, el Gran Premi la Garrotxa, gràcies a la iniciativa del Club Ciclista Olot, el Club Ciclista Bas i la Federació Catalana de Ciclisme. La prova, per a les categories elit, sub-23 i màster 30, es disputarà a Sant Esteve d'en Bas i Olot els dies 12 i 13, i tindrà la seva respectiva normativa i premis oficials per als guanyadors d'etapa, classificació general, metes volants i gran premi de la muntanya. Els organitzadors, entre els quals hi ha el seleccionador català de ciclisme, Carles Torrent, estan pendents de tancar la participació dels equips, entre els quals n'hi podria haver de l'estranger.

Sant Esteve d'en Bas, punts de sortida de la marxa cicloturista de referència al país, Terra de Remences, serà l'escenari de la primera etapa, amb inici dissabte dia 12 a les 16 h i un recorregut de 90 quilòmetres l'estrella dels quals serà el coll de Bracons (1a categoria). La Cursa de les Festes del Tura, l'endemà al matí, completa el Gran Premi la Garrotxa. La clàssica començarà a les 10 h amb 130 quilòmetres de recorregut i la Mare de Déu del Coll com a principal dificultat.

El Càrniques Celrà, a Bescanó

Bescanó tancarà l'Open BTT de Girona Càrniques Celrà el 30 d'agost. Sant Feliu de Guíxols havia de ser seu de la cinquena prova del calendari el primer diumenge del mes de juny –Cassà de la Selva, Sant Joan les Fonts, Blanes i Quart ho havien fet abans–, una prova que finalment no es va dur a terme. Fornells de la Selva, que va proclamar els campions de Catalunya de BTT de totes les categories l'11 i el 12 de juliol, era la sisena cita d'un campionat que, finalment, es decidirà l'últim diumenge d'aquest mes les curses dels diferents circuits, inclosos els de promoció. Albert Mendoza (Raigs Salt) és el líder de la categoria elit d'un campionat la classificació general del qual s'estableix amb els cinc millors resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)