Ciclisme

Joan Llordella acaba segon en la Sudety

Ciclisme. El campdevanolenc, penalitzat el primer dia, va guanyar l'etapa reina, l'última

Joan Llordella (Buff Pro Team) va acabar la Sudety MTB Challenge en la segona posició de la classificació general, després de guanyar l'etapa reina de la prova que es disputa entre la República Txeca i Polònia al llarg d'una setmana amb un pròleg i sis etapes en línia. El campdevanolenc i el seu company d'equip, Pau Zamora, van ser penalitzats amb 20 minuts en la primera etapa per un error amb la senyalització i van caure fins als llocs 11 i 16, respectivament. A partir de llavors van anar escalant posicions per acabar segon i setè, respectivament.

Jordi Falgueras (Bike Area Llagostera) va acabar catorzè.