Més esport

Els germans Charles Vila lideren l'europeu 470

Vela. Albert Carcellé, del Club Marítim Altafulla, 17è en el mundial Làser 4.7 que s'està disputant a la localitat holandesa de Medemblik

La flota catalana brilla aquest agost en el campionat d'Europa júnior de les classes 420 i 470, a més de competir en el campionat del món Làser 4.7 i el de 29er. En l'europeu que s'està disputant a Bourgas, Bulgària, els germans David i Àlex Charles Vila, del Club Nàutic El Balís, lideren el grup de 470 amb 4 punts després de les dues primeres regates. En femení, Sílvia Mas (CN Masnou) i la mallorquina Paula Barceló són sisenes amb 14 punts. Setenes són les catalanes Bàrbara Cornulleda i Sara López, del CN El Balís. Aura Miquel, del CN Vilanova, i Andrea Doreste, del CN Port d'Aro, són 24es.

En el mundial de Làser 4.7, que s'està celebrant a Medemblik (Holanda), el català Albert Carcellé, del Club Marítim Altafulla, és 17è, amb 17 punts, després de dues regates disputades.

Costa i Alegre, a Gal·les

En el mundial de la classe 29er, que es disputa a Pwllheli (Gal·les), Pep Costa i Santiago Alegre ocupen la 39a posició amb 83 punts després de set regates disputades. Nil Mas i Fran Nuaez, del CN Garraf, estan en la 71a posició, una més amunt que Laura Calviño i Juan Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)