Ciclisme

Ningú s'oblida de Tondo

Ciclisme. Més de 1.200 ciclistes van participar diumenge en una altra edició de la marxa en record de Xavi Tondo, mort fa cinc anys en un accident domèstic a Sierra Nevada

Més de 1.200 ciclistes van participar diumenge en la Marxa 100x100 Tondo en record del ciclista Xavi Tondo, mort fa cinc anys en un accident domèstic durant una concentració del seu equip a Sierra Nevada. En la sortida hi van ser presents els pares de Tondo, nascut a Valls però establert a la Garrotxa; l'alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona; el delegat territorial d'Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, i el representant a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, Francesc Moradell, entre d'altres personalitats.

La marxa, que no és competitiva, va comptar amb la participació de destacats esportistes catalans, com ara la del pilot osonenc Nani Roma, múltiple vencedor del Dakar, i la del ciclista David de la Cruz.

Els participants en la marxa van poder escollir entre dos circuits. El més llarg, de 116 km, va finalitzar a l'estació d'esquí de Vallter 2000. El curt, de 68 km, va consistir en un recorregut circular amb sortida i arribada al municipi garrotxí de Sant Joan les Fonts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)