Voleibol

El retorn d'Amaranta

Voleibol. La mataronina, retirada el 2012, ha estat fitxada pel Naturhouse per jugar exclusivament la final de la supercopa dissabte

La central catalana Amaranta Fernández (Mataró, 32 anys), retirada del voleibol des del 2012, tornarà dissabte per jugar amb el Naturhouse Logronyo la supercopa contra el Leadernet navarrès. Fernández, fitxada per una setmana, va ser internacional i va bastir una gran carrera en la superlliga espanyola i les lligues italiana i polonesa. Ara juga el circuit mundial de vòlei platja amb la també catalana Ester Ribera. De fet, va viatjar dilluns de la Xina a Logronyo. El Naturhouse té centrals lesionades i ha optat per reforçar-se. El conjunt de la Rioja va guanyar les tres competicions estatals el curs passat i no vol afluixar. “Fa més de dos anys que no jugo a voleibol i el de platja és diferent. Estic en forma, conec algunes jugadores i puc ajudar”, afirma Fernández, que tindrà al davant les catalanes Sílvia Araco i Anna Espadalé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)