Tennis

Robredo, semifinalista

Tennis. Va superar l'italià Bolelli a Shenzhen i jugarà contra Berdych. Muguruza, brillant finalista contra Venus en el torneig de Wuhan

L'olotí Tommy Robredo (3) va derrotar ahir l'italià Simone Bolelli per 1-6, 6-2 i 6-4 en una hora i 51 minuts i avui jugarà contra el txec Tomas Berdych (1) la primera semifinal del torneig de Shenzhen, en el qual va ser finalista l'any passat. El català va sobreposar-se a un primer set dolent amb dos trencaments en contra per accedir a la segona semifinal del curs. Robredo va reaccionar i ja no va cedir cap break. En el tercer set va trencar el servei rival en el desè joc per guanyar el partit i va desfer el desempat en el cinquè enfrontament entre tots dos (3-2). L'altra semifinal la jugaran el croat Marin Cilic (2) i l'espanyol Guillermo García López (4).

Garbiñe Muguruza (5) jugarà avui –sempre que estigui recuperada del turmell esquerre– la final del torneig de Wuhan després de desfer-se ahir de l'alemanya Angelique Kerber (6) per 6-5 i 7-6 (5). La catalana va tenir pilota de partit amb 6-5 del segon set però va fallar i, amb 3-3 del tie-break, es va fer mal. Va ser atesa per la fisioterapeuta i es va reprendre el duel. Coixa i amb por, va optar per jugar-se cops estratosfèrics per escurçar els punts i li van entrar. El triomf acosta Muguruza a la copa Masters de Singapur. La seva rival serà la nord-americana Venus Williams, que va vèncer la italiana Roberta Vinci (15) per 5-7, 6-2 i 7-6 (4) en un duel èpic de veteranes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)