Més esport

El gironí Gerd Serrasolses, campió del món

Caiac extrem. Va dominar totes les eliminatòries i també va aconseguir un nou rècord dels ràpids de Wellerbrücke (55.22)

Gerd Serrasolses (Salt-Ter) va guanyar la medalla d'or en el mundial de caiac extrem celebrat el cap de setmana passat a Oetz (Àustria). La competició, en la qual van participar 175 palistes de 30 països diferents, es va disputar als ràpids del riu Oetzatler Ache, coneguts com a Wellerbrücke, de 280 m de longitud i un grau de dificultat de nivell V. La sortida es feia des d'una plataforma de set metres d'altitud i els palistes havien de superar un tram amb salts d'aigua d'entre un i quatre metres de desnivell i amb molts passos tècnics entre les roques.

El palista gironí ja va ser el millor en les proves classificatòries de divendres, amb un temps conjunt en les dues mànegues de 2:44.14. Els 48 millors van disputar els quarts de final, també dominats per Serrasolses amb un nou rècord del circuit (55.22) –l'anterior, del neozelandès Jamie Sutton, era de 55.73–. En les semifinals, el bescanoní va tornar a ser el millor, i es va guanyar el dret a sortir l'últim dels quinze finalistes. Serrasolses va fer una baixada gairebé perfecta (55.34) en la final i es va penjar l'or. El britànic David Bain va ser segon (56.19) i el neozelandès Sam Sutton, tercer (56.65). Serrasolses acaba la temporada amb victòria en totes les competicions que ha disputat, inclosa la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)