Més esport

Companys de pis, però també rivals

Tennis de taula. Zhuo Yang, nou fitxatge del CER, viu i s'entrena amb Gui Chenkai, rival seu del DKV Borges

Zhuo Yang, l'últim fitxatge del CER L'Escala, va arribar a Catalunya dimecres de la setmana passada, tot just quatre dies abans del primer partit de l'equip empordanès en el retorn a la màxima categoria del tennis de taula espanyol, la superdivisió. El jugador xinès, però, no va enfilar l'autopista cap a l'Empordà, sinó que va fer cap a ponent fins a les Borges Blanques. Allà va trobar-se amb el seu compatriota i company de club a la Xina Gui Chenkai, que juga amb l'equip de la població lleidatana. I és que Yang viurà tota la temporada a casa de Chenkai i s'entrenarà amb ell, malgrat que les Borges Blanques i l'Escala estiguin separades per 270 km i que les dues poblacions tinguin equips en la mateixa categoria.

El DKV Borges va arribar a un acord amb el CER per acollir Yang a la seva localitat, on s'entrenarà al centre de tecnificació, que és la seu del club lleidatà. Els dos equips estaven interessats en aquesta entesa per afavorir que els seus dos jugadors xinesos tinguin entrenaments de qualitat. En no disposar dels seus efectius durant la setmana –els jugadors dels dos clubs viuen a fora i no sempre es desplacen per entrenar-se–, l'acord permet que Yang i Chenkai s'entrenin junts tot i la seva condició de rivals. Els caps de setmana tots dos jugaran pels seus respectius clubs. En els partits a casa, Yang té previst agafar el TAV de Lleida a Barcelona, on el recollirà un company d'equip que viu a la capital catalana. Junts es desplaçaran fins a l'Escala. En els desplaçaments, serà l'equip qui recollirà Yang a Barcelona.

Els companys de Yang al CER van conèixer-lo el mateix dia que es disputava la primera jornada, en què l'equip escalenc va guanyar a la pista del Mataró (1-4). Aquest cap de setmana hi haurà el segon contacte de Yang amb el seu nou equip. Curiosament, serà en la jornada en què el DKV Borges visitarà el CER L'Escala (dissabte, 17 h). Només hauran passat deu dies abans que els companys de pis, però també rivals, s'enfrontin en partit oficial. Que guanyi el millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)