Tennis

Nadal sobreviu a Cilic

Tennis. El tercer favorit jugarà la semifinal de Basilea amb el francès Gasquet (5). Federer (1) s'enfrontarà amb el nord-americà Sock

El balear Rafa Nadal (3) va remuntar el vol després de perdre contra el croat Marin Cilic (7) per 4-6, 6-3 i 6-3 en dues hores i 13 minuts, i avui jugarà la semifinal del torneig de Basilea contra el francès Richard Gasquet (5). Dos trencaments en el segon set i dos més en el tercer van esmicolar la resistència del campió de l'obert dels EUA del 2014. El tennista gal va tenir la gosadia de trencar un cop el servei al gegant croat Ivo Karlovic –l'home que ha fet més aces de la història– i el va superar per 6-5, 6-7 (2) i 7-6 (6). L'altre duel de semifinals enfrontarà l'amfitrió i sis cops campió del torneig Roger Federer (1) i el canoner nord-americà Jack Sock. Federer es va desfer del belga David Goffin (8) per 6-3, 3-6 i 6-1.

Bautista, ferm a l'Àgora

A l'Àgora de València, el castellonenc Roberto Bautista (7è favorit i 24è de l'ATP) va fer valer la diferència de rànquing contra l'alemany Mischa Zverev (215è), al qual va derrotar per 6-4 i 6-3 gràcies a la seva agressivitat des del fons de la pista. Bautista jugarà avui la segona semifinal contra el nord-americà Steve Johnson, botxí del toledà Guillermo García López (6) per 7-5 i 6-4. La primera la disputaran el canadenc Vasek Pospisil, que va barrar el pas de l'alemany Daniel Brands (6-3 i 6-3), i el portuguès João Sousa, que va guanyar l'uruguaià Pablo Cuevas per 6-4 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)