Atletisme

Tret de sortida del Circuit Gironí de Cros

Atletisme. Adel Mechaal, en la seva primera prova amb el New Balance, el seu nou club, i Judit Pla (Santutxu), triomfs d'internacionals

La 42a edició del Cros de Santa Coloma, el degà de la demarcació, va inaugurar ahir el Circuit Gironí de Cros; la principal novetat del qual va ser la presència d'Adel Mechaal amb el seu nou club; el New Balance Team. El palamosí, és clar, va ser el vencedor absolut masculí i amb un ampli marge respecte als promeses Ibrahim Chakir (FCB) i Lahen Ait Alibou (CA Igualada); segon i tercer. En la categoria femenina, també hi van córrer atletes de categoria internacional com la vencedora en categoria absoluta, Judit Pla (Atletismo Santutxu). Meritxell Soler (CA Manresa) i Elena Fanalleras (AA Palamós) van ser segona i tercera.

El cros de Santa Coloma també era puntuable per al gran premi català de cros en les categories cadet, juvenil i júnior; fet que en va incrementar la participació tant en l'aspecte quantitatiu com qualitatiu. Bouba Sabaly (CA Lloret-la Selva) va guanyar en júnior masculí en una cursa molt bona i vistosa, i Abdessamad Oukhlfen (AA Palamós) i Naoufal Erraoui (FCB) van completar el podi. Najwa Chouati (CA Manresa), Maria Samsó [CA Vilafranca] i Anna García (AA Catalunya) van ser les tres primeres júniors.

Sant Hilari Sacalm, amb el circuit a més altura del Circuit Gironí (1.100 m) acull aquest diumenge la segona de les onze cites del calendari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)