Més esport

Dauset, quarta del Master du Cheval Iberique

Hípica. La fase final de la prova, en què la banyolina era l'amazona més jove, amb 14 anys, es va disputar a Bèlgica

Carla Dauset, amb el seu cavall Ovalo ARB, va ser quarta en la final europea del 19è Master du Cheval Iberique, que es va disputar aquest cap de setmana a la localitat belga de Welequi-Welkenraedt. Dauset, de 14 anys, era l'amazona més jove de la competició i una de les dues representants de les comarques gironines en la prova, en la qual també hi era Sandra Alonso Hernández amb Jocoso la Campana –les dues entrenen habitualment al Centro Ecuestre La Campana, a Cornellà del Terri–.

La fase final del campionat, que es disputava en dues jornades, va aplegar participants d'arreu del continent, i Carla Dauset, amb el seu cavall Ovalo ARB, va ser quarta tant dissabte com diumenge, amb una puntuació global del 69,01 per cent.

Sandra Alonso Hernández, que competia amb el seu cavall Jocoso la Campana, criat i domat al centre gironí Centro Ecuestre La Campana, va acusar els problemes del seu cavall en la pista de concurs el primer dia, que la van deixar sense possibilitats de lluitar pels primers llocs de la classificació, i en el segon va fer la millor puntuació de la jornada, amb un 72,29 per cent en la prova de represa lliure amb música.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)