Més esport

Passa a quarts de l'ETTU

Tennis de taula. El DKV Borges Vall va vèncer a domicili el Roskilde danès per un ajustat 2-3, amb dos punts de Chenkai i un de Monzó

El DKV Borges Vall va aconseguir una impressionant victòria a la sala de joc del Roskilde Bordtennis BTK 61 de Dinamarca i es va classificar per als quarts de final de l'ETTU, la segona competició europea de clubs. El resultat va ser ajustat, 2-3, amb Gui Chenkai aconseguint dos punts i Oriol Monzó un, mentre que Marc Duran no va poder puntuar. En el primer partit, Chenkai es va enfrontar amb Yujia Zhai. Va anar perdent, però va forçar el cinquè set, es va imposar per 2-3, i el Borges es va avançar (0-1). Duran va jugar contra Michael Maze, el 48 del món, i després d'avançar-se amb dos sets, va cedir per un ajustat 3-2, i els danesos van anivellar l'enfrontament. El Borges es va tornar a avançar amb la victòria per 1-3 de Monzó contra Claus Nielsen. Els danesos van empatar en perdre Duran contra Zhai per 3-1. L'eliminatòria estava empatada a dos i Chenkai es va enfrontar amb Maze. El jugador del Borges va començar guanyant i, tot i que el danès va empatar, es va imposar per 1-3 i va donar la victòria al seu equip (2-3).

El Borges encara no coneix el seu rival, ja que aquest serà un dels tercers classificats de la fase de grups de la Champions League, la màxima competició continental. Els quarts es disputaran a doble partit. L'anada es jugarà del 15 al 17 de gener del 2016 i la tornada, del 22 al 24 del mateix mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)