Més esport

Triomfs d'Aguirre i Lobera a l'Ardenya

Curses de muntanya. El campió estatal d'ultres va guanyar la prova reina de la sisena edició de la prova

Més de 800 corredors van córrer la sisena marató de muntanya de l'Ardenya, entre les distàncies de 63, 42, 21 i 10 quilòmetres. El campió estatal d'ultres, Dani Aguirre (Race land), va ser el vencedor de la prova reina (6h10:46), i seguit de Robert Masó (TRC Aresta), amb 6h37:17. Només els dos primers van completar els 63 quilòmetres, amb més de 6.000 metres de desnivell positiu acumulat en menys de set hores. La corredora del Matxacuca Paula Lobera va ser quinzena en la general i millor dona amb 7h47 i gairebé una hora respecte a Anna Juvé, segona.

En la marató, Ahmed El Qayed Abboud (Muri Castell Tuga) es va apuntar el triomf i el basc José Luis Beraza i el gironí Zoel Codolà van compartir segon lloc a 17 minuts. Eli Gordon (Cerdanyola), vuitena, va ser la dona més ràpida amb 4h08:10 i sis minuts sobre el novè. La distància amb més participants va ser la mitja, el guanyador de la qual va ser el gironí Toti Bes (Esports Nabes) amb un minut sobre Jaume Quintana (Matxacuca), segon. Eva Montero (Gratanúvols Montseny) va guanyar la mitja i Lluís Vall-llosera (RHBB) i Txell Giménez (California) la de 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)