Més esport

Les MissionX3, amb novetats per al 2016

Curses de muntanya. Cap de Creus i Catllaràs obren i tanquen les sèries, amb molts canvis en la d'Ulldeter

El Trail Cap de Creus, el Trail Ulldeter i el Trail Catllaràs tornen a formar aquest 2016 les Salomon MissionX3, que en la seva tercera edició mantenen el circuit de proves que organitza Klassmark amb proves en parcs naturals de baixa, mitjana i alta muntanya. De fet, és aquest el motiu que ha obligat els organitzadors a moure la cita del Ripollès del calendari. La declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser ha permès protegir la nidificació de la perdiu blanca i les curses que s'organitzen en aquell entorn han resultat afectades. L'Emmona Ultra Trail ha hagut d'avançar-se al maig per conservar el segell d'alta muntanya i, en tres setmanes, coincidia amb el Trail Ulldeter i Els Bastions de Ribes de Freser. Klassmark ha cedit la data a l'ultra de Sant Joan de les Abadesses i es disputarà el 24 i el 25 de juny.

Les dates i els llocs

Les tres curses del circuit obren demà el seu període d'inscripció. El Trail Cap de Creus torna a obrir les sèries l'1 de maig a Roses, amb recorreguts Ultra (43 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu acumulat) i Trail (23 i 1.200). I el Trail Catllaràs el 30 de juliol a la Pobla de Lillet serà la cursa que les tanqui per tercer any amb les distàncies habituals (55 i 4.000 i 27 i 1.800) a les quals se n'afegeix una tercera de 18 i 800 que no serà puntuable per al circuit. El Trail Ulldeter torna aquest 2016 a la data de la seva primera edició el 2014, el 25 de juny, i, en lloc de tenir la sortida a Setcases, el centre de la prova també es desplaça, en aquest cas fins a Camprodon i amb distàncies de 60 (4.000) i 30 (2.000), i la incorporació d'un quilòmetre vertical (KV) aquell mateix cap de setmana.

Toti Bes (Esports Nabes) i Berta Moreno (Manresa) en la distància Ultra i Roger Casas (TBT Torelló) i Laura Castillejos (Barcelona) en la Trail van ser els campions del circuit en l'edició d'aquest 2015.

EL RIPOLLÈS

La segona cursa, el 24 i el 25 de juny, sortirà de Camprodon i inclou un KV
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)