Atletisme

Kabouri i Quílez guanyen a Malgrat

Atletisme. Els campions de l'últim Circuit Gironí de Cros van aconseguir el primer i segon triomf parcial

El bosc de Santa Rita de Malgrat de Mar va ser l'escenari ahir del 21è Cros Vila de Malgrat, la quarta cursa del Circuit Gironí de Cros i la primera de les dues que es disputaran aquesta setmana –la cinquena es correrà a Riudellots de la Selva, diumenge, en la penúltima prova de l'any abans que Banyoles obri el parèntesi nadalenc el dia 20, fins al 10 de gener, a Maçanet de la Selva–. En la forta pujada del circuit maresmenc, molt revirat en la majoria del traçat, van competir mig miler d'esportistes, i els vencedors absoluts van ser Hamid Kabouri i Anna Quílez. Tots dos són del Lloret-la Selva i van guanyar la general de l'anterior edició del gran premi.

Kabouri va aconseguir el seu primer triomf parcial, seguit de Jordi Rabionet (TR-Esports Parra) i de l'atleta de categoria promesa Carles Artigas (CA Lloret-la Selva). David Garcia (TR-Esports Parra) va ser quart de la cursa i tercer de la categoria sènior. La també promesa Anna Quílez (CA Lloret-la Selva) va aconseguir el seu segon triomf i confirma la seva candidatura a revalidar el campionat. Perquè ahir, i igual que en l'anterior cursa a Olot (l'últim diumenge del mes de novembre), va tornar a aconseguir el triomf amb un ampli marge respecte a la resta de corredores. La veterana del Barcelona Atletisme Ángeles Rodríguez va ser segona i Anna Martínez (CN Banyoles), tercera i guanyadora de la categoria sènior.

En la cursa de veterans i júniors, que sol ser la més disputada, Boubacar Sabally (CA Lloret) va guanyar amb un ampli marge, i els veterans Pere Boades (CA Lloret-la Selva) i Roger Seguí (TR-Esports Parra) van ser segon i tercer després del final més ajustat del matí en la recta d'arribada.

En les categories de promoció van córrer més nens i nenes que fa un any, i en la cursa Open, la participació és cada vegada més gran.

CREIXEMENT

500
participants
hi va haver en el cros de Malgrat, amb més corredors en les curses de promoció i l'Open.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)