El Barça B, lluny de la gesta en la copa

Handbol. El filial blaugrana va resistir 40 minuts contra un Naturhouse que va prémer l'accelerador en el tram final

El Barça B va sucumbir clarament contra el Naturhouse i no va poder repetir la gesta de fa dues temporades, quan va deixar fora de combat l'equip de la Rioja en aquesta mateixa eliminatòria de vuitens de final de la copa del Rei. Excepte en el primer quart d'hora, el filial blaugrana va anar sempre a remolc del seu rival. Amb tot, el resultat es va mantenir ajustat durant més de quaranta minuts. Les aturades de Gurutz Aginagalde (14) i l'encert d'Ángel Fernández (8 gols) van ser dos dels factors que van desequilibrar un duel en què el Naturhouse, tot i les nombroses lesions, va evidenciar la seva superioritat física. El Barça B va ser capaç d'arribar a l'equador amb un resultat ajustat (13-15). En la posada en escena, el filial blaugrana va colpejar primer. Les bones intervencions de Xoan Ledo sota els pals i l'eficàcia dels llançadors van provocar que el conjunt català prengués la iniciativa. El porter blaugrana va ser el protagonista indirecte d'una acció polèmica, ja que va aturar amb el rostre un segon penal a Cristian Malmagro, que, sorprenentment, va ser expulsat amb vermella directa. El Naturhouse va fer un pas endavant, va ajustar la defensa i va capgirar el marcador amb un parcial de 0-4 (7-9). El temps mort de Lorenzo Rueda va aturar l'hemorràgia i els llançaments de Gabriel Ceretta i Daniel Duixebàev van impedir que el conjunt de la lliga de campions aixamplés l'escletxa. Després de la represa, Aginagalde (2,01 m) encara es va fer més gran a la porteria i va donar ales a l'atac del Naturhouse, amb Ángel Fernández com a principal estilet. El Barça B va poder aturar el cop inicial amb la connexió amb Víctor Tremps des del pivot i un tercer penal aturat per Ledo (19-21). Va ser l'última reacció blaugrana, perquè a partir d'aquí el Naturhouse va posar la directa i va sentenciar el partit i l'eliminatòria amb un parcial d'1-7 (20-28).

BARÇA B 25 NATURHOUSE 32

FC BARCELONA LASSA B: Ledo; Oriol Rey, Aleix Gómez (3,1 p.), Amigó (3), Tremps (3), Castro (3), Pérez-Ortiz (1) –set inicial–; Duixebàev (4), Ceretta (5), Villòria (2), Deumal (2), Oliveras i Cerezo. NATURHOUSE LA RIOJA: Aguinagalde; Vigo (4), Molina (6), García (3), Rodríguez (2), Fernández (8), Garciandia (3) –set inicial–; Migallón (3, 1 p.), Val (1), Garabaya (2) i Malmagro. PARCIALS: 2-3, 5-3, 7-6, 8-9, 10-12, 13-15; 15-19, 17-21, 19-22, 20-25, 21-29 i 25-32. ÀRBITRES: Luque i Pascual. Expulsió amb vermella directa: Malmagro (10'), per part del Naturhouse. Exclusions: Tremps (10')i Rey (52'), per part del Barça B, i Castro (23'), per part del Naturhouse. PÚBLIC: Uns 500 espectadors en el pavelló de la Ciutat Esportiva Sant Joan Despí.