Tennis

Badosa jugarà amb Espanya

Tennis. L'empordanesa, que va néixer a Nova York i té doble nacionalitat, va anunciar que no competirà per als Estats Units. Serà patrocinada, juntament amb el taekwondista Joel González, per la Lliga de Futbol Professional

Paula Badosa va anunciar ahir la seva decisió de jugar amb Espanya. L'empordanesa, nascuda a Nova York i amb doble nacionalitat, va explicar que també havia tingut contactes amb la federació dels Estats Units, però que renuncia a competir amb aquest país: “La meva vida està aquí i vaig començar a jugar aquí. M'hi sento molt estimada i m'hi trobo molt a gust.” Badosa, sense voler-ho, va ser l'estiu passat el centre d'una polèmica en ser acusada per Luis Escañuela, aleshores president de la federació espanyola, d'haver renunciat a una convocatòria per a la copa Federació. Escañuela va dir que Badosa no tenia dret a renunciar-hi, perquè la seva formació havia estat sufragada pel govern espanyol al CAR de Sant Cugat, una afirmació que no és certa, atès que aquest centre el finança el govern català. Badosa és una dels tres esportistes patrocinades per la Lliga de Futbol Professional gràcies a l'acord al qual ha arribat aquest organisme amb el Consell Superior d'Esports. Entre els tres patrocinats també hi ha el taekwondista Joel González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)