Més esport

Quatre títols gironins

Tennis de taula. Martí Pelach en infantils, Iker González i Jana Riera en alevins i Abril Vidal en benjamins van guanyar el top català d'edats

Els gironins van tenir una actuació destacada en el top català d'edats que es va disputar aquest cap de setmana a les Borges Blanques. Van guanyar quatre títols i van aconseguir quatre places de podi més. En la categoria infantil masculina, els gironins van ocupar les tres places de podi. El títol va ser per a Martí Pelach (CTT Vilablareix), mentre que els jugadors del CER l'Escala Norbert Tauler i Iker González van ser segon i tercer respectivament. Els mateixos jugadors del club empordanès van pujar al podi en la categoria aleví, González va guanyar el títol i Tauler va ser tercer. Jana Riera (TT Tramuntana) va ser la millor en la categoria aleví femenina mentre que Clàudia Curquejo (TT Cassà) va ser tercera. En la categoria benjamí femenina, la dels més petits, Abril Vidal (CTT Bàscara) va guanyar el títol invicte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)