Natació

La Swim Costa Brava tindrà quatre proves

Natació. Els organitzadors de la copa presenten també la Swim Marathon Costa Brava, de Roses a Portbou

La copa Swim Costa Brava inclou aquest 2016 quatre proves, del juliol al setembre i amb distàncies de 5.000 metres en tres de les cites i la possibilitat d'escollir entre una de més curta i una de més llarga en dues d'aquestes. Passar per la punta Cap Castell, a la Foradada, és l'al·licient de la Swim Estartit, la prova que tanca el calendari de la copa de la qual s'establirà també una classificació general. Diversport, l'organitzador del circuit d'aigües obertes Swimnolimits, incorpora també una doble classificació en funció de si els participants porten neoprè. Els tres primers de la classificació general tindran premis econòmics i materials, mentre que cada líder de la seva categoria (menys de 16, 20, 30, 40 i 50 anys) rebrà també un obsequi. Tots els participants que acabin les quatre proves del circuit –les inscripcions del qual tenen un 15% de descompte fins que acabi aquest gener amb el paquet de les quatre cites– també tindran una samarreta de finisher.

La primera marató

Pau Cusó, David Rodríguez i Josep Maria Caireta, tots tres del Diversport, van completar aquest 2015 el Mar d'Amunt, després de tretze hores. Era la prova pilot de la Swim Marathon Costa Brava, pionera a l'Estat i que completa els 42 quilòmetres de Roses a Portbou resseguint el cap de Creus. El repte, per al qual s'ha de tenir una disponibilitat de tres dies per si s'ha d'ajornar per qüestions meteorològiques i que es fa entre els mesos de maig i setembre –quan hi ha més hores de llum natural– i prèvia reserva, es pot fer de manera individual, per parelles o equips de fins a sis persones.

Swim by Sunset
9 de juliol
Llançà-El Port de la Selva (5.000 m)
Swim Ultimate
23 de juliol
Llançà-Colera-Portbou (8 i 4.000 m)
Swim Colera
21 d'agost
Colera (5.500 i 2.500 m)
Swim Estartit
25 de setembre
L'Estartit (5.000 m)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)