Ciclisme

Sils obre l'Open BMW de BTT

Ciclisme. La primera de les quatre proves del calendari, ahir, va tenir 200 participants

Antonio Olivares i Àlex Martín són els primers líders de l'Open BMW de BTT, la primera de les quatre proves del qual es va disputar ahir a Sils amb 200 participants. La cursa va tenir molt bona acollida entre els participants, per la qualitat dels circuits de 30 i 20 quilòmetres amb poca dificultat tècnica i a l'abast de la gran majoria de practicants de la bici tot terreny.

Olivares va ser el vencedor absolut i millor màster 30, amb Jorge Pereira i Jaume Caro en el podi de la seva categoria. Els de la resta van ser: Ramon Lozano, Adrian Roman i Jordi Vila (elit), Jacint Vargas, Nil Garcia i Toni Navas (sub-23), Marcos Navarrete, Aleix Moreto i Guillem Marso (júnior), Àlex Caballero, Marc Real i Martin Olmo (màster 40), Lluis Jutglar, Xavier Ferrer i Octavi Fontane (50), Joan Cors, Brian Oreilly i Joan Salcedo (60), Mar Soler, Maria Teresa Tomàs i Susana Padilla (femení) i Alex Martín, Manel Corralero i Roger Colomina (cadet).

Joan Llordella acaba segon a Xile

La Transandes Challenge de Xile va acabar sense canvis en la seva classificació general, i Joan Llordella, (Buff) va ser el segon, darrere el local Eyair Astudillo (Specialized). Una avaria en la segona etapa va marcar el concurs del campdevanolenc, vencedor de la prova el 2015 i segon el 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)