Més esport

Triomf europeu de Mireia Lapuerta

Judo. Va vèncer en la categoria de -44 kg en la copa d'Europa cadet; Patrícia Torres va ser tercera (-57 kg)

La medalla d'or de Mireia Lafuente en la categoria de -44 kg va ser el resultat més destacat dels nou catalans que van participar en la copa d'Europa cadet de Fuengirola. Patrícia Torres també va pujar al podi ja que va ser tercera en -57 kg. La copa d'Europa cadet és una de les competicions europees més importants de la categoria i sis dels catalans hi van anar convocats per la selecció espanyola gràcies als bons resultats en les copes d'Espanya.

La masnovina Mireia Lapuerta va accedir a la final de la categoria de -44 kg després de vèncer la xipriota Vasiliki Kourri i en la lluita per la medalla d'or va superar la representant de l'Azerbaidjan, Shafag Hamidova. En la categoria de -57 kg la tarragonina Patrícia Torres va perdre en els quarts de final contra la britànica Josie Steele, però en la repesca va superar totes les rivals i en la lluita per la medalla de bronze va derrotar la italiana Alessandra Fliorenza. En la categoria de +70 kg Aina Cornellà va quedar a les portes del podi ja que va perdre el combat per la tercera posició i va acabar cinquena. La resta de judokes catalans van perdre en les primeres eliminatòries: Marina Garcia (-44), Paula Roset (-48), Telma González (-70), Dani Romero (-73), Jordi Solé (-73) i Pol Menchaca (-81).