Atletisme

La marxa, a Puerto Motril

Atletisme. Les catalanes Beatriz Pascual i Raquel González buscaran en el campionat estatal la plaça per a la copa del món de Roma

Les catalanes Beatriz Pascual (València TiM) i Raquel González (FC Barcelona) intentaran guanyar-se demà el bitllet per a la copa del món de Roma (7 i 8 de maig) en el campionat d'Espanya de marxa atlètica, que es disputa a Puerto Motril (Granada). De fet, la cita serà l'inici de la pugna olímpica, perquè a la capital italiana es decidiran bona part de les places per als Jocs. L'aragonesa María José Poves (Scorpio 71) ja és fixa per a la copa del món, mentre que en l'estatal es poden repartir dues places més, per a la campiona i per a la segona classificada, sempre que baixi d'1h31:00.

En els 50 km masculins, no hi faltarà l'incombustible Jesús Ángel García Bragado (CA Laietània), amb plaça fixa tant per a la copa del món com per als Jocs. El laietanenc, però, no té previst completar tota la prova i es reservarà per a la cita romana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)