Ciclisme

Arrenca l'Open Càrniques Celrà

Ciclisme. La pluja i el mal temps van marcar la prova de Vilajuïga, amb 250 participants

El banyolí de categoria sub-23 Josep Duran (Massi) va ser el vencedor del novè Celler Espelt Vilajuïga, la cursa que ahir va obrir l'Open Càrniques Celrà de BTT, el calendari de referència a les comarques gironines i el campionat més veterà del país, del qual han sortit els millors corredors de les darreres dècades. La cursa va tenir 250 participants i va estar marcada pel mal temps que, amb tot, va permetre als corredors de la darrera cursa fer-la sense que plogués. Sí que el fang va ser el protagonista del circuit, a la zona de Sant Pere de Rodes i amb gairebé 10 quilòmetres de recorregut –es feien diverses voltes en funció de la categoria–. L'Open, com és habitual, tenia també curses en les categories de promoció.

Josep Duran, que en la seva primera temporada sub-23 ha fitxat pel Massi francès, va posar de manifest la seva experiència professional i va imposar-se amb 2:11 de marge respecte als elit Guy Díaz (Scott) i Ever Alejandro Gómez (Tomas Belles), segon i tercer.

En les altres curses, els vencedors van ser Albert Balagué (Coluer), màster 30; Ferran Robert (Bicis Esteve) i Júlia Ribas (catema.cat), júniors; Dídac Carvacho (Primaflor Orbea) i Ivette Espinar (Coluer), cadets; Beni Montero (Girona), màster 40; Pere Batllori (Biking Point Ambisist), 50, Joan Cors (Centelles), 60, i Sara Gay (Relber Cycling Team), en elit femenina. I en infantils, Juan Pérez (Comarques de Lleida) i Marta Martínez (Trèvol).