Tennis

Diferents graus de patiment

Tennis. Djokovic va recuperar el to habitual contra Feliciano López i es va plantar als quarts d'Indian Wells. Nadal va haver de salvar una pilota de partit contra l'alemany de 18 anys Zverev

El serbi Novak Djokovic (1) i el balear Rafa Nadal (4) van accedir als quarts d'Indian Wells amb diferents graus de patiment mentre que el suís Stan Wawrinka (3) va quedar eliminat contra el perillós belga David Goffin (15) per 6-3, 5-7 i 7-6 (5). Djokovic va accedir per 64a vegada als quarts d'un Masters 1000 –el novè cop a Indian Wells– després de derrotar el toledà Feliciano López (18) per un doble 6-3 recuperant el to habitual. No va concedir cap pilota de trencament i va signar tres breaks (3/6). El camí de Nadal va ser diferent. El jove alemany de 18 anys Alexander Zverev, un possible número u del futur, li va plantar cara: 6-7 (8), 6-0 i 7-5. L'efectivitat en les pilotes de trencament va catapultar Nadal (7/10), que va salvar una pilota de partit. Els quarts queden configurats pels duels Djokovic (1)-Tsonga (7); Nadal (4)-Nishikori (5); Cilic (10)-Goffin (15) i Raonic (12)-Monfils (13). En noies, Serena Williams (1) no va titubejar amb la romanesa Simona Halep (5) –6-4 i 6-3– i jugarà la semifinal contra la polonesa Agnieszka Radwanska (5), que va eliminar la txeca Petra Kvitova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)