Ciclisme

L'Open Càrniques Celrà, per a Oller

Ciclisme. La segona prova del calendari, a Sant Joan les Fonts, va estar marcada pel fang de les últimes pluges

El fang va ser el protagonista de la segona de les cinc curses de l'Open Càrniques Celrà de BTT, el vencedor absolut de la qual va ser Sergi Oller (Pla de l'Estany CC). El quart Open BTT Vivés Forever, Memorial Josep Maria Carrera, va comptar amb 300 participants de totes les categories, que van acabar enfangats de dalt a baix després de les proves en uns circuits gairebé impracticables després del temporal de pluja i neu que va afectar la Garrotxa la setmana passada. Tant és així, que Oller va vorejar les dues hores per completar un recorregut que estava previst que la majoria de participants fessin en una hora i mitja. A la sortida es va guardar un minut de silenci en record de Josep Maria Carrera, històric president del CC Olot desaparegut la setmana passada.

En la cursa elit Oller va avantatjar de 18 segons Guy Díaz (Scott) i de més de dos minuts Oriol Morata (Primaflor). Oriol Frigola (Biking Point Ambissist) va ser cinquè absolut i millor sub-23. Albert Oller (Olot CC) va guanyar la cursa de les categories màster 30 i júnior, també a tres voltes al circuit de 9 quilòmetres com els elit i sub-23. Ivo Castella (Scott) va ser cinquè i va guanyar en júniors: en les altres categories, els guanyadors van ser: Josep Caldes en màster 40; Àlex Martin en cadet, Jordi Codony en màster 50, Laura Tarrades en elit femenina, Joan Cors en màster 60, Júlia Ribas en júnior femení, Juan Pérez en infantil, Ivette Espinar en cadet femení i Sara Méndez en infantil femení.

També les categories de promoció, amb 150 nens i nenes, van haver de fer un circuit alternatiu perquè els que s'havien preparat no van rebre el vistiplau.

A Castell d'Aro, dilluns de Pasqua

La tercera prova de l'Open Càrniques Celrà de BTT es disputarà aquest dilluns a Castell d'Aro, i amb el format habitual. Quart, el 22 de maig, i Fornells de la Selva, el 3 de juliol, completaran el calendari d'un campionat que s'ha vist afectat pel mal temps en les dues primeres cites, a Vilajuïga i a Sant Joan les Fonts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)