Més esport

Eloi Martí (Aligots) és campió estatal sub-20

Curses d'orientació. Laura Baus va pujar tres cops al podi

Eloi Martí (Aligots Girona) va guanyar el campionat estatal de curses d'orientació, en la categoria sub-20. Pontevedra va acollir la cita en la qual Martí va ser tercer absolut en la mitja i també tercer en la cursa de relleus, amb Catalunya. En la cursa esprint va ser quart. Pel club gironí també van destacar el paper de Laura Baus, amb tres podis en la categoria sub-18 femenina, i Joan Martí, amb un altre en la sub-16. Roger Fonseca, que es va quedar a les portes del podi en la categoria M21A, i Ricardo Besada, en H35, van completar la representació dels Aligots a Galícia. Diumenge que ve, el club organitza a Sant Gregori la I Cursa Popular d'Orientació, que és puntuable per a la Lliga Nord.