Més esport

Núria Pau torna a ser campiona estatal d'eslàlom

Esquí alpí. La ribetana va revalidar a l'estació d'Aramón Formigal el títol absolut que va aconseguir la temporada passada

Núria Pau va ser proclamada campiona estatal d'esquí alpí en la modalitat d'eslàlom, ahir a l'estació aragonesa d'Aramón Formigal. Pau, que va obtenir un primer i un segon lloc en les proves de la FIS a La Molina fa quinze dies i que ja va guanyar l'estatal l'any passat, va guanyar 0.24 segons a Júlia Bargalló, segona. “Tot i la pluja, les condicions de cursa eren força bones, han treballat molt la pista”, va dir l'esquiadora de Ribes de Freser, que va fer 43.67 en la primera mànega i 43.83 en la segona. L'aragonesa Sofía Gandarias va completar el podi. La prova va perillar per les males condicions climatològiques, però finalment es van poder disputar a la pista dels Tres Homes, amb inici a 1.965 metres i final a 1.825. Van competir-hi 151 esquiadors, dels quals 54 eren noies.

El gegant tanca avui el campionat estatal absolut, perquè els supergegant es va haver de cancel·lar pel mal temps. “Estic millor del que em pensava, i l'objectiu es tornar a guanyar”, va dir Pau respecte al gegant d'avui. “Ens queden algunes curses a França i potser en alguna estació més. Ara em noto bastant bé esquiant, trobo que estic en un bon nivell i espero poder-ho aprofitar per obtenir bons resultats en aquestes darreres curses”, va afegir fent referència al final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)