Tennis

Federer esvaeix dubtes

Tennis. El suís, que no jugava des de l'obert d'Austràlia per lesió, va derrotar el manxec Guillermo García. Va homenatjar Kobe Bryant

El retorn al circuit de Roger Federer (3) des de l'obert d'Austràlia per culpa d'una lesió al genoll esquerre que el va obligar a sotmetre's una artroscòpia, es va saldar amb un triomf per 6-4 i 6-3 contra el manxec Guillermo García-López (38è de l'ATP) en el Masters 1.000 de Montecarlo. Federer en va fer prou obtenint un break en el primer set (1/1) i salvant les dues possibilitats del rival. En el segon va signar dos breaks (2/3) i en va encaixar un. El de Basilea va retre homenatge a Kobe Bryant, que avui juga l'últim partit amb els Lakers, lluint a les sabatilles els números 4, 13 i 16 –la data del comiat–. Federer jugarà els quarts contra el castellonenc Roberto Bautista (14), que va eliminar el francès Jeremy Chardy per 6-3, 5-7 i 7-5. També van accedir a vuitens l'escocès Andy Murray (2) i els gals Jo-Wilfried Tsonga (8) i Gilles Simon (15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)