Ciclisme

El planter, a Vilajuïga

Ciclisme. 140 nens i nenes de Catalunya i l'Estat francès van participar en les 5 curses de promoció infantil de BTT, amb triomf local per equips

El Club Ciclista Vilajuïga va tornar a demostrar la seva aposta pel planter de la BTT amb la presència de 140 nens i nenes de Catalunya i l'Estat francès per disputar cinc curses de les categories de promoció.

En la classificació per equips va ser precisament el Vilajuïga el vencedor. I en l'apartat individual, els podis els van formar Eric Viñas, Pau Esgleas i Martí Cirera i Anna Carreras, Ivet Alcaraz i Arlet Gibert (prebenjamí); Seff Van, Martí Comas i Marc Albadalejo i Iria Gironès, Noèlia Vergara i Carmen Cabot (benjamí); Roger Pareta, Martí Carrillo i Lucas Olvera i Kyra Gali, Abril Ricart i Laia Galbany (principiant); Oriol Alcaraz, Unai Bargo i Sergi Galbany i Brenda Teixidó, Lucía García i Laia Bosch (aleví) i David Parrondo, Juan Pérez i Marc Aladesa i Sara Méndez, Nerea Marfil i Paula Barroso (infantil).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)