Tennis

Nadal passa amb autoritat

Tennis. El manacorí va accedir als vuitens del Masters 1.000 de Madrid sense cedir cap pilota de trencament a Kuznetsov (6-3 i 6-3). L'escocès Murray, el vigent campió, va derrotar Stepanek

El rus Andrei Kuznetsov (39è de l'ATP) no va ser rival ahir per a Rafa Nadal (6) en el Masters 1.000 de Madrid. El manacorí li va clavar un doble 6-3 en una hora i 18 minuts i no li va concedir ni una sola oportunitat de break. La dreta cargolada del balear, que amb l'altura de Madrid bota molt amunt, va fer molt mal al rus. Nadal tindrà demà com a rival a vuitens de final o bé el nord-americà Sam Querrey o el francès Lucas Pouille. L'escocès Andy Murray (2), el vigent campió, va reeixir en el seu debut contra el txec Radek Stepanek: 7-6, 3-6 i 6-1.

Bon debut de Ramos

El mataroní Albert Ramos (56è) va obtenir un triomf clar i net contra el francès Jérémy Chardy (34è) per 6-3 i 6-4 en 68 minuts. Mai no va perdre el seu servei –va salvar tres pilotes– i va trencar dos cops –2/3– el del gal. Ramos juga avui els setzens amb el francès Jo-Wilfried Tsonga (7) –3-0 per al gal–. També va passar el castellonenc Roberto Bautista (15) contra el colombià Santiago Giraldo per 6-3 i 7-5. Altres vencedors van ser GaelMonfils (13), el retornat Juan Martín del Potro, Fabio Fognini i el jove de 19 anys Borna Coric, botxí del recent campió a Estoril Nico Almagro. Dilluns, ja de matinada, David Ferrer (9) havia remuntat contra Guillermo García López per 3-6, 6-1 i 6-2. El xabià juga avui els setzens amb el nord-americà Denis Kudla. En noies, la canària Carla Suárez (8) va derrotar l'alemanya Sabine Lisicki (50a de la WTA) per 6-3 i 6-2, tot i que tenia febre i juga avui els vuitens contra la veterana australiana Samantha Stosur (23a de la WTA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)