Tennis

Djokovic contraresta Coric

Tennis. El serbi va debutar en el Masters 1.000 de Madrid amb triomf contra la jove promesa croata. Wawrinka es va estimbar contra l'australià Kyrgios

La majoria de favorits van gestionar ahir sense sobresalts el seu accés a vuitens del Masters 1.000 de Madrid. Novak Djokovic (1), absent l'any passat, va guanyar per 6-2 i 6-4 amb solidesa el croat de 19 anys Borna Coric, un dels seus possibles successors. Nole en va fer prou amb 33 minuts per esbandir el croat en el primer set, amb dos breaks. La jove promesa va jugar amb més desimboltura en el segon i fins i tot va disposar d'una pilota de trencament amb 3-3 que no va aprofitar. Djokovic va tancar el partit amb el seu tercer trencament. El seu rival en els vuitens serà avui el castellonenc Roberto Bautista (15), que va derrotar en un partit complicat el toledà Feliciano López per 6-3, 5-7 i 7-5 en dues hores i 27 minuts. Bautista va guanyar el 78 per cent de punts amb el seu primer servei. Murray (2) i Nadal (5) havien accedit dimarts a vuitens i ahir van saber qui serien els seus rivals. El balear jugarà contra el nord-americà Sam Querrey i l'escocès contra el francès Gilles Simon (16). David Ferrer (9), per la seva banda, va superar el nord-americà Denis Kudla per 6-4, 4-6 i 6-4. El seu pròxim escull serà el txec Tomas Berdych (8), que va vèncer l'uzbek Denis Istomin: 6-3 i 6-3.

Wawrinka (4), al carrer

L'única figura que es va enganxar els dits va ser el suís Stan Wawrinka (4), el vigent campió de Roland Garros, que va cedir contra l'australià Nick Kyrgios per 7-6 (6) i 7-6 (2) en un partit sense cap trencament. El rival de Kyrgios serà l'uruguaià Pablo Cuevas. La implacable regularitat del japonès Kei Nishikori (6), per una altra banda, va desarmar la intermitència i qualitat de Fabio Fognini en un primer set plàcid. Un miratge. El transalpí va reaccionar i va arribar a vèncer per 4-5 en el tercer set. Però l'asiàtic va redreçar el timó a temps: 6-2, 3-6 i 7-5. El seu rival a vuitens serà el francès Richard Gasquet (10), que havia eliminat Fernando Verdasco dimarts a la nit. Marcel Granollers, per la seva banda, va tenir la sort de ser readmès en el quadre per la baixa de Roger Federer, tal com li havia passat a Montecarlo, però va cedir contra el portuguès João Sousa per un doble 6-3.

Suárez, destrossada

La canària Carla Suárez va perdre ahir contra l'australiana Samantha Stosur per 4-6, 6-2 i 6-3 en vuitens i ja va fer prou d'aguantar tot el partit. Dimarts va jugar amb febre i ahir va patir de valent. La bielorussa Victoria Azarenka es va retirar ahir del torneig per problemes a l'esquena i la txeca Petra Kvitova, vigent campiona, va sucumbir contra l'australiana Daria Gavrilova. Totes dues s'afegeixen a la llista de baixes il·lustres, sigui per absència, lesió o derrota, d'enguany.

Tomic perd les formes

L'austràlia Nick Kyrgios no n'ha fet cap de les seves encara a Madrid –ben al contrari, el seu rendiment és impecable i continua reforçant la seva aspiració de futur número u– en l'àmbit extraesportiu, però algun dels seus companys ha tingut força mala educació a la pista. Per exemple, el seu compatriota Bernard Tomic, un altre dels clàssics, que dimarts, ofuscat, va intentar restar l'últim punt del partit de setzens contra l'italià Fabio Fognini amb el mànec de la raqueta agafant-la pel marc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)