Atletisme

Atletisme

La tria olímpica passa per Roma

Atletisme. Les marxadores catalanes Beatriz Pascual i Raquel González es juguen la plaça per als Jocs en el mundial per equips

Les marxadores catalanes Beatriz Pascual (València TiM) i Raquel González (FC Barcelona) es juguen avui en el mundial per equips de Roma bona part de les seves aspiracions per competir en els Jocs de Rio. Segons els requisits fixats per la federació espanyola, classificar-se entre les dues primeres de la selecció estatal –l'equip el conformen cinc atletes– i un registre inferior a 1h29:30 atorgaria el bitllet olímpic de manera automàtica. El repte és perfectament a l'abast de les dues companyes d'entrenament al CAR de Sant Cugat, que fa dos mesos i mig ja van dominar el campionat estatal, amb registres de 1h29:27 (Pascual) i 1h29:46 (González) en un dia gris i molt ventós a Motril.

La preparació anava sobre rodes, però Pascual, que ja va ser sisena en els Jocs de Pequín i setena a Londres, es va lesionar als isquiotibials la setmana passada i arribarà a Roma amb alguns dubtes. Si no aconsegueixen el seu propòsit la federació farà la tria final després del Gran Premi de la Corunya, el 28 de maig.

D'altra banda, l'incombustible Jesús Ángel García Bragado (CA Laietània) competirà demà a la Ciutat Eterna amb la tranquil·litat de tenir la plaça olímpica assegurada, tot i que vol completar els 50km per primer cop des del mundial de Pequín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)