Ciclisme

Triomfs de Gómez i Gay

Ciclisme. En la penúltima prova de l'Open BTT Càrniques Celrà hi va haver 250 participants a Quart i canvi de líder en la general

Quart va ser el marc diumenge de la quarta i penúltima prova de l'Open BTT Càrniques Celrà, amb 250 participants de totes les categories, entre les de promoció en circuits de 500 i 2.000 metres i les curses en un circuit de 9.500 (d'una a tres d'infantils a elit i sub-23) que van agradar molt als corredors pel predomini de camins i corriols sobre la pista. Ever Alejandro Gómez i Sara Gay van ser els vencedors.

El bolivià del Tomàs Bellès va ser el dominador de la cursa elit, mentre que Cristian Garcia (Relber) va ser segon i afrontarà la darrera cursa a Fornells de la Selva el 3 de juliol com a líder de la general, en detriment de Sergi Oller. Isaac Simon (Bicis Esteve) va tancar el podi elit i Jordi Quintanas (Cromoly) va ser novè i millor sub-23.

Albert Oller (Olot CC) i Pol Hernández (Bicis Esteve) van guanyar en màster 30 i júnior, en una cursa a tres voltes. En les de dues, Àlex Martín (Relber) va ser el més ràpid i millor cadet, amb 26 segons d'avantatge respecte a Jordi Costa (Starbike), segon i millor màster 30. Sara Gay (Relber) va guanyar en elit femenina; Pere Batllori (Biking Point), en màster 50, i Joan Cors (Centelles), en màster 60. En infantils van guanyar Juan Pérez i Ivette Espinar.

Els campions gironins

La prova de l'Open BTT Càrniques Celrà va proclamar també els campions gironins de les diverses categories: elit, Albert Mendoza; sub-23, Jordi Quintana; màster 30, Albert Oller; júnior, Oriol Gay; cadet, Genís Martí; màster 40, Santi Martínez; 50, Pere Batllori; 60, Joan Salcedo; elit femenina, Laura Terradas; sub-23, Julia Blanch; cadet, Ivette Espinar; infantil, Roger Recasens; aleví, David Morell i Paula Recio; principiant, Lucas Olvera; benjamí, Lucas Strahokinsky i Iria Gironès; prebenjamí, Mauro Matosas i Arlet Gibert.