Atletisme

esports

atletisme

Pascual també serà als Jocs

Atletisme. Tot i que encara està lesionada als isquiotibials, inclouen la marxadora de Viladecans, molt fiable en els grans campionats, en la llista olímpica per a Rio de Janeiro

La marxadora de Viladecans Beatriz Pascual (València TiM), tot i estar lesionada als isquiotibials, va ser inclosa ahir de manera oficial en la llista d'atletes convocats per als Jocs Olímpics de Rio. El Gran Premi de la Corunya, que es va disputar dissabte, era l'última prova que el comitè tècnic havia fixat per tancar la llista de marxadors. “Jo no estava en condicions de participar-hi, però com que cap altra atleta va millorar el meu registre del campionat d'Espanya [1h29:27] la plaça és per a mi”, va explicar. Pascual, sisena en els Jocs de Pequín i setena a Londres, formarà equip amb la seva companya d'entrenaments, la mataronina Raquel González, que ja era fixa des de la copa del món de Roma, i Júlia Takacs, la millor de les espanyoles a la Corunya.

Més enllà de la convocatòria per als Jocs, Pascual continua el procés de recuperació de la lesió que es va fer ja fa cinc setmanes. “Ahir em vaig fer una infiltració per mirar de regenerar el tendó i d'accelerar la recuperació, que és més lenta del que prevèiem. Encara no puc fer marxa”, lamenta l'atleta de Viladecans. I hi afegeix: “Fins a la lesió la preparació anava perfecta. Per anar bé, m'hauria d'entrenar al cent per cent les set setmanes prèvies al dia de la prova [els 20 km marxa estan programats per al 19 d'agost].”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)