Més esport

Totes les distàncies, a Empuriabrava

Triatló. L'Iron Costa Brava serà diumenge la primera prova de les que s'hi fan enguany

Iron Costa Brava, diumenge; IV Triatló Empuriabrava, el 18 de setembre; i Half Empuriabrava, el 16 d'octubre. Aquesta és la triple aposta de Castelló d'Empúries per consolidar-se com una plaça de triatló. I comença fort, aquest diumenge, amb la primera prova de llarga distància a la demarcació. 200 participants –individual o per relleus– afronten el repte majúscul de completar els 3.800 metres de natació, els 180 quilòmetres de ciclisme i la marató a peu de la mà de Diversport, que completa la seva oferta esportiva a Empuriabrava després d'organitzar-hi els darrers anys, i també aquest, proves de triatló en la distància curta (esprint i olímpica, el setembre) i mitjana (octubre). Una acció de posicionament turístic que dinamitzarà Empuriabrava durant el cap de setmana perquè la sortida de l'Iron Costa Brava és a les 7.30 h i es preveu que duri fins a les 10 de la nit.

El diputat d'Esports, Carles Salgas, l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, i Sònia Jurnet, de Diversport, van presentar les proves. Salgas va destacar “l'aposta que fa Castelló d'Empúries per aquest tipus d'esdeveniments”; Salvi, que “posicionem el municipi en el segment de turisme esportiu de qualitat”; i Jornet va agrair les facilitats rebudes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)