Ciclisme

esports

ciclisme de muntanya

Thum i Laffont, primers

Ciclisme. Van ser els primers a arribar a Camprodon després dels 116 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell de la primera etapa de la Transpyr

La parella formada per l'alemany Steffen Thum i el francès Rémi Laffont, de l'equip Rose Vaujany, van ser els primers a completar la primera etapa de la Transpyr 2016. Van ser 116 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell en què els 400 participants van haver d'esquivar moltes zones de fang que van dificultar molt el pedaleig. Les pluges dels últims dies havien fet que el terreny, sobretot el dels darrers 30 quilòmetres de l'etapa inaugural, quedés molt deteriorat. De la seva banda, Ibon Zugasti va guanyar l'etapa de la modalitat Backroads.

En l'etapa d'avui, els participants recorreran els 117 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell que hi ha entre Camprodon i la Seu d'Urgell passant per Ribes de Freser i la Molina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)