Ciclisme

L'Open BTT és per a Oller i Terradas

Ciclisme. La cinquena i última cita del Càrniques Celrà, que va començar al febrer a Vilajuïga, a Fornells

Isaac Simon (Bicis Esteve) va guanyar l'Open BTT Càrniques Celrà que es va disputar a Fornells de la Selva, en la cinquena i darrera cita del calendari d'una competició que va arrencar el 28 de febrer a Vilajuïga i que es va apuntar Sergi Oller Pla de l'Estany CC (Relber), setè aquest diumenge. El corredor dels Hostalets de Balenyà, recentment fitxat pel conjunt empordanès, va superar Francesc Freixer (Bicis Esteve) després d'un intens frec a frec. Gerard Àlvarez (Tomàs Bellès) també va mantenir opcions de victòria fins als últims instants de la cursa i va tancar el podi. L'argentí Rodrigo Altamirano va ser quart, a 8 segons de Simon. Cristian Garcia (Relber) i Eloi Batllori (Biking Point Ambisist) van completar el podi elit de la general. Oriol Frigola (Ambisist Biking Point) va ser cinquè i millor sub-23, un resultat que li va permetre també ser el segon de la general darrere Jordi Quintanas (Cromoly Bikes). Marc Mestre (Coluer) va completar el podi sub-23 de l'Open.

Laura Terradas va guanyar la cursa femenina i es va adjudicar el campionat en la cita que organitzava el seu club, el Fornells. Sara Gay (Relber) i Sílvia Roura (Bicis Esteve) van ser segones de la cursa. Aleksandra Nezhovorova (BGTeam) va ser tercera del campionat, darrere Terradas i Gay. Els podis de la general en la resta de categories van ser Oriol Gay, Rubén González i Pablo Aguilera, i Júlia Ribas, Júlia Pujol i Berta Orozco, en júniors; Àlex Martín, Oriol Muntanyola i Marcos Alarcon, i Ivette Espinar, Anna Maria Ferrer i Ainhoa Aguilar, cadet; Albert Oller, Albert Balagué i Ramon Asgleyas, màster 30; Jordi Costa, Beni Montero i Santi Martí, 40; Pere Batllori, Lluís Jutglar i Josep Bosch, 50; Joan Cors, Jaime Brau i Joan Salcedo, 60; Juan Pérez, Marc Masana i Roger Recasens, i Marta Martínez, Natàlia Saavedra i Sara Méndez, infantil.

A Fornells també es van fer les curses de les categories de promoció i els tres primers de la general de l'Open són Oriol Alcaraz, Adrián Ramírez i Unai Bargo, i Paula Recio, Laia Bosch i Brenda Teixidó, aleví; Roger Pareta, Lucas Olvera i Roc Cubí, i Abril Ricart, Teia Codinach i Maria Cabot, principiant; Lucas Strahokinsky, Ot Fèlix i Eloi Ramos, i Iria Gironès, Maria Recio i Carmen Cabot, benjamí, i Eric Viñas, Mauro Matosas i Marti Cirera, i Ivet Alcaraz, Arlet Gibert, Clàudia Cullell, prebenjamí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)