Més esport

Atletisme

Curses de muntanya

Margarit i Orgué, la X

Curses de muntanya. La desena Olla de Núria confirma la constant regeneració dels millors especialistes del país amb el vencedor de la Clàssica, que el 2017 serà els dies 10 i 11 de juny

Jan Margarit va afegir el seu nom al de referents com Alfons Gaston, Toti Bes, Kilian Jornet i Marc Pinsach al palmarès de l'Olla de Núria, amb el seu triomf en la Clàssica i després de mantenir un frec a frec al capdavant de la prova amb Pinsi, segon i vencedor de les quatre edicions anteriors. Segon en el seu debut en la copa del món de skyrunning, el corredor de Matadepera va ampliar el seu escàs marge en el descens del Puigmal i va aturar el cronòmetre a 2h12:58. Pinsach va ser segon a 1:16 i el francès Andreu Prost va completar el podi de la desena edició, amb el recorregut invertit per commemorar l'efemèride. Laura Orgué va ser quinzena absoluta i va obtenir el seu tercer triomf a Núria (2010 i 2014) amb un temps de 2h36:01. La basca Oihana Cortzara va ser segona a 16:11 i la gironina Tina Bes, tercera a 17:02.

Pere Rullan i Alba Segura van estrenar el palmarès de l'Olla Vertical, dissabte. L'Olla de Núria es disputarà l'any que ve els dies 10 i 11 de juny amb el seu recorregut original en la Clàssica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)