Més esport

Sònia Franquet acaba 35a en pistola de 25 m

Tir olímpic. L'or se'l va endur la tiradora grega Korakaki. La xinesa Zhang, quarta, va fer el rècord olímpic en la qualificació

La tiradora d'Ascó Sònia Franquet va acabar ahir 35a la prova de pistola de 25 metres amb 564 punts, i va quedar lluny de les vuit places de quarts de final –el tall va ser de 582 punts–. Franquet, que diumenge va ser sisena en pistola d'aire de 10 metres, va acabar 29a la precisió amb un total de 286 punts (92+97+97). La grega de 20 anys Anna Korakaki va ser la millor del primer segment amb 297 punts, amb una sèrie magnífica de 100, 99 i 98. En velocitat, Franquet va sumar 278 punts. En la classificació, la xinesa Jingjing Zhang va establir un nou rècord olímpic amb 592 punts, tot i que es va haver de conformar amb el quart lloc, perquè va perdre de manera consecutiva les semifinals i l'enfrontament pel tercer i el quart lloc. L'or se'l va endur la jove Korakaki –bronze en 10 m–, segona va ser l'alemanya Monika Karsch i el bronze se'l va penjar la suïssa Heidi Gerber.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)