Més motor

El nou Peugeot ja és aquí

Motor. La marca francesa ha refet de cap a peus el cotxe del Dakar, amb la intenció gens dissimulada de repetir l'èxit del 2016

Peugeot ha presentat la seva arma per al Dakar del 2017, el 3008 DKR. El cotxe és el fruit de vuit mesos de treball a la fàbrica de Vélizy –a tocar de París– que van començar a mitjan gener, l'endemà de la victòria de Stéphane Peterhansel en l'edició del 2016, al volant del seu predecessor, el 2008. Carlos Sainz, Sébastien Loeb i Cyril Despres completen l'esquadró de la marca del lleó. El madrileny serà l'encarregat de fer debutar el nou cotxe en el ral·li del Marroc, a principi d'octubre, amb el català Lucas Cruz com a copilot. Peugeot ha volgut “redreçar els punts febles i treure tot el suc dels punts forts” de l'antic 2008, amb la intenció de repetir l'èxit en el gran raid sud-americà. El 3008 és un bugui de dues rodes motrius –en comptes de tracció total, com el veterà Mini i el Toyota Hilux que pilotarà Nani Roma– i un motor V6 biturbo dièsel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)