Ral·lis

Pronòstic ben obert

Motor. El mundial de ral·lis arriba a Suècia amb Sébastien Ogier com a líder, però sense un favorit clar per a la victòria sobre els trams nevats

Sébastien Ogier és el líder del mundial de ral·lis, però no el favorit per a la victòria a Suècia, la segona cita del curs. “Un podi seria fantàstic i superaria les nostres expectatives”, assegurava el pilot francès en la vigília del ral·li suec, que arrenca avui després de la disputa d'una superespecial a l'hipòdrom de Karlstad, ahir a la nit. Tot i la victòria d'Ogier a Montecarlo, cal tenir en compte que encara no fa dos mesos que treballa amb l'equip M-Sport Ford. “Hi ha molta feina a fer encara”, insisteix. El concurs del seu company Ott Tänak, a més de Latvala (Toyota) –va fer l'escratx en la superespecial–, Meeke (Citroën) i el potent equip Hyundai (Paddon, Neuville i Sordo) fan molt incert el pronòstic. A més a més, Suècia és l'únic ral·li tot de neu del WRC, un terreny adobat per als especialistes escandinaus, tot i que Ogier hi ha guanyat tres cops, incloent-hi els dos últims anys. Avui la primera etapa s'endinsa a Noruega, a casa de Mads Ostberg, que disputa el seu primer ral·li del curs, al volant d'un Fiesta com el d'Ogier, però privat.

Primer tram (superespecial)
1r Latvala-Anttila (Toyota)
1:34.1
2n Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 0.6
3r Sordo-Martí (Hyundai)
a 0.7
4t Tänak-Järveoja (Ford)
a 0.8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)