Motociclisme

superbikes

gp de Phillip Islands

Jordi Torres es posa a prova a Phillip Island

Motociclisme. Arrenca la 30a edició del campionat mundial de superbikes, tercera campanya en la qual participa el català

Jordi Torres competirà demà a Phillip Island en la primera reunió de la 30a edició del campionat mundial de superbikes (SBK), la tercera en la que participa el català. El pilot de Rubí va arribar a la categoria l'any 2015 com una gran promesa. Una victòria i dos podis en el mundial de Moto2, a més dels seus triomfs a nivell estatal l'avalaven. Avui, dos anys després, i malgrat que la temporada passada no va poder rendir al nivell desitjat, continua sent vist com un dels grans talents de la graella.

L'escuderia Althea Racing, que dirigeix Genesio Bevilacqua i on milita per segon any consecutiu Torres, no només va apostar la temporada passada pel pilot català com a cap visible del seu projecte, sinó també per una moto nova amb la marca BMW. En aquest sentit, la irregularitat de la primera campanya va ser la confirmació de la gran dificultat que comporta emprendre nous reptes, i de la necessitat de col·laborar, treballar en equip i sacrificar-se per tal d'esvair incerteses i trobar el camí de l'èxit.

Dilluns passat, en el primer test de la temporada, el registre de Torres (1'33.482) va quedar lluny de les primeres posicions, però, en els entrenaments lliures de dimarts el pilot es va trobar molt més còmode i va rodar gairebé dos segons més ràpid (1'31.673), entrant dins del top 10. “Avui no ha anat tan malament. Aquest matí he començat a guanyar confiança i a rodar amb més regularitat amb la BMW” explicava el pilot, qui assenyalava les altes temperatures com la principal condició a tenir en compte de cara a la carrera. Les curses de Phillip Island seran la primera prova de foc, on es veurà si l'optimisme de Torres, qui ha assegurat estar preparat tant física com mentalment, comença a traduir-se en bons resultats.

L'últim test

1r J. Rea

1'30.545

2n M. Melandri

1'30.575

3r C. Davies

1'30.893

4t T. Sykes

1'31.044

5è X. Forés

1'31.226

6è L. Camier

1'31.293

7è L. Savadori

1'31.449

8è A. Lowes

1'31.629

9è J. Torres

1'31.673

10è R. Krummenacher

1'31.783

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)