Ral·lis

Màxima emoció en el Catalunya Històric

Motor. Carles Miró s'imposa per la mínima en el Trofeu Dues Catalunyes, el primer ral·li de cotxes clàssics organitzat pel RACC

Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche) es van imposar en el primer ral·li Catalunya Històric Trofeu Dues Catalunyes, organitzat pel RACC, que es va cloure dissabte al vespre a Barcelona després d'un recorregut de 740 quilòmetres i quinze trams de regularitat, que va dur els participants fins a Perpinyà, a la Catalunya Nord. La victòria de Miró va ser molt emocionant, atès que va avantatjar els segons classificats, Manel Roura i Antoni Moragas (Fiat 131 Abarth) de tot just una dècima de penalització. Joan i Álvaro Rollán (Porsche) van ser tercers, a tres dècimes. La gran estrella de la prova, Antonio Zanini, es va haver de retirar aviat per una avaria al seu Talbot Lotus. Dels 50 cotxes que van prendre la sortida, 45 van acabar la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)