Fórmula 1

fórmula 1

pretemporada

La pretemporada es reprèn a Montmeló

Motor. La segona i última tongada de testos de la fórmula 1 s'allargarà fins divendres

A partir d'avui i fins divendres, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a ser la capital de la F-1, amb la segona i última tongada de testos de la pretemporada. El to competitiu pujarà de nivell aquests dies a Montmeló, perquè els equips hauran de treure a la pista evolucions cada cop més properes a l'especificació del cotxe amb què pensen començar el curs, el 26 de març, a Austràlia. De retruc, això implicarà la generalització de les simulacions de cursa i de prestacions pures a una volta, amb els pneumàtics més tous.

En aquest sentit, els alumnes més avantatjats són Mercedes i Ferrari, gràcies a la fiabilitat i el ritme palesats pels seus bòlids la setmana passada. En canvi, McLaren i Toro Rosso necessiten redreçar els problemes mecànics que els van relegar a la cua del grup, pel que fa al nombre de voltes completades. Entre els dos extrems, Red Bull haurà de començar a ensenyar el potencial de l'RB13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)