Motociclisme

Moto GP

Pretemporada

Losail, darrer test

Motociclisme. El circuit de Qatar és el marc des d'avui dels últims tres dies d'entrenaments oficials abans de l'inici del mundial de Moto GP

Losail és l'escenari de les tres últimes sessions d'entrenaments oficials abans del gran premi inaugural del mundial del 2017 que es disputarà aquí mateix el cap de setmana del 26 de març. Després del primer test amb les noves màquines fet el novembre passat a Xest, i dels entrenaments de Sepang (30 de gener) i Phillip Island fa tres setmanes –en tots els casos amb Maverick Viñales com a pilot més ràpid a una volta i amb Marc Márquez ensenyant un poderós ritme a Austràlia–, l'evolució final de les motos es testarà al traçat del desert del Qatar. Serà avui, demà i diumenge, en horari local de les quatre de la tarda a les onze de la nit –de les dues del migdia a les nou del vespre, hora nostra–, per treballar en les condicions de pista en què es disputarà el gran premi. Torna Tito Rabat, recuperat de les lesions que es va fer el segon dia a Sepang.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)